Иван Анчев  Атлантически съвет на БългарияМоже ли днес в България нацист

...
Иван Анчев  Атлантически съвет на БългарияМоже ли днес в България нацист
Коментари Харесай

Иван Анчев: От тялото на държавата трябва да се отреже путинския тумор! Да реже плът, за да оцелее

Иван Анчев  

Атлантически съвет на България

Може ли през днешния ден в България нацист да бъде арбитър или прокурор? Или боен? Или офицер от службите за разузнаване, национална сигурност и правоохрана? Или общински/държавен чиновник? Не може, ще отговорите решително вие. Защото нацизмът самичък по себе си е антидемократична и антихуманна идеология, жигосана от целия естествен (синоним на „ либерален “) свят. Съществуват някакви публични утайки, които се прекланят пред нацизма, само че те биват преследвани по легален път и подвеждани под отговорност. В някои страни като Германия наказванията за възхвала на нацизма са фрапантни, в това число и ефикасен затвор. 


Защо тогава да може в днешна България настоящ арбитър или прокурор, или който и да било от гореизброените категории държавни чиновници да бъде путинист? Забележете – не споделям „ русофил “, а

 „ путинист “, т.е. синоним на „ нацист “ и „ фашист “

 Защо не се обръща внимание от страна на страната на тази непосредствена опасност за националната сигурност на България?

 

Путин и Русия са ни оповестили за неприятелска страна още при започване на 2022 година Зам.-председателят на Съвета по сигурността на Руската федерация Медведев непрестанно заплашва България с ракети и директни военни ограничения.

 

Онзи ден зам.-председателят на съветската Дума Толстой намерено съобщи, че за България се готви украински сюжет. В същото време ние продължаваме да нехаем за скритите надълбоко в държавната конструкция човеци, които от „ потребни идиоти “ симпатизиращи на един нарушител и неговият  режим, доста елементарно могат да бъдат конвертирани в пълноценни помагачи в интерес на една вражеска за нас страна – Руската федерация. 


Христоматиен е образецът с една секретарка на основна дирекция в Министерство на външните работи, която беше сложила на десктопа си ликът на Путин – да му се любува целодневно. А какъв брой информация минава през една секретарка знаят и децата в първи клас…

 

Член на Атлантическия съвет на България персонално ми е разказвал, по какъв начин при едно негово приучване за профилактична сказка в Столична дирекция на вътрешните работи във връзка изострен коментар във ФБ против визитата на полк. Гундяев, по съвместителство и всерусийски патриарх, в канцеларията на оперативния служащ висял портрет не на какъв да е, а на Феликс Едмундович Дзерджински. 

На Кървавия Феликс!

 В европейска и демократична България през XXI век! В армията не е по-различно – неотдавна пенсионирани генерали като Шивиков са ясно доказателство до какви равнища е достигнал путинизма в България. 


Време е българската страна да задейства своите бели кръвни телца и да прогледне за разрастващия се на всички места в държавното тяло путинистки израстък. Навременното лекуване, в това число и посредством инвазивни способи, в множеството случаи дава резултат. По същия метод като при туморното лекуване, страната би трябвало да стартира да подхваща инвазивни ограничения.Да реже плът, с цел да оцелее. На помощ могат да се притекат актуалните технологии, даващи опция за обработка на огромни по размер бази данни. Има и подобаващи софтуерни артикули, създавани и създавани от съюзнически нам страни. Където има воля – има и път.

 

И когато някой „ светне “, като съдията Гьонова от Стара Загора, че възхвалява Путин и неговия незаконен режим – да му се демонстрира вратата. Такъв човек няма място в държавния уред. И тъй като България е демократична страна, същият този путинист би трябвало да е признателен, че се е отървал единствено с уволняване. Защото в обичаната му Русия Путин би го изпратил в ГУЛАГ, тъй като е „ задграничен сътрудник “ (по актуалната терминология в Московията). 

Ние като общество се провалихме с декомунизацията и съпътстващата я лустрация

 Не направихме нито едното, нито другото. Приехме един нефелен закон, с който обявихме комунизма за незаконен, само че вместо денацификация по немски пример, получихме другарката Нинова, танцуваща на Бузлуджа. При лустрацията нещата са още по-трагични. Беше изтърван момента и комунистическата номенклатура трансформира политическата си власт в икономическа. А към днешна дата няма и кой да бъде лустриран – старите ченгета от Държавна сигурност към този момент са в пенсионна възраст. Номенклатурата на Българска комунистическа партия, заради геронтологичния темперамент на  партийната върхушката, към този момент не може да бъде деен индивид в никакво политическо деяние.

 

Лустрирането на путинистите обаче, ще даде глътка въздух на българската държава очертаващата се все по-бясна битка с Русия на хибридния фронт.

 

Нека путинистите да си живеят живота, да карат камион или такси (всички знаем за афинитета на водачите по „ хубавичко ръка “), да продават в магазин или да садят люцерна. Никой няма да ги вкарва в пандиза –  България въпреки всичко е правова страна. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР